Devoutly Differentiating Stature - I Can'T Believe I Ate The Whole Ambrosi.

Enkelt att köpa till

Det finns saker som man kan göra själv om ens mobil har gått sönder och det är att man kan köpa iphone delar och så kan man försöka fixa den själv. Ja det är ju smidigt och bra när man kan göra det själv och slipper att lämna in den eller att köpa ny för den delen. Ja det är värt att pröva på det och se om det är något som man kan göra själv. För många gånger så går det att göra saker på egen hand och då är det ju verkligen värt det och något som man göra väl i att försöka fixa.

Ja det är bra att pröva om det går

Ja man kan jul alltid pröva och se om det är något som skulle gå att lösa på egen hand och sen så kan man ju se om det inte går ja men då får man göra på något annat sätt. Kanske lämna in den och få den fixad av dom som verkligen kan och det är ju ett enkelt och bra sätt att göra det på också. Men om man känner att man vill prova på och se om det är något som man klarar av på egen hand så kan det vara lite kul att göra det och se om det går för då är det ju toppen.
Hur som helst så måste man ju ha en mobil som fungerar och som går att använda på ett sätt som man behöver varje dag. Det är ju till så många saker som vi använder våra mobiler till idag och då vill man ju att det ska fungera så bra som möjligt och det är ju bra att det är så. Att man slipper ha så många saker utan det räcker med mobilen för där har man allt man behöver.